Kunstwerk van uw herinneringen

Dierbare foto's die herinneringen oproepen vang ik in één sprekende creatie. Foto's van bijvoorbeeld een overleden dierbare, uw jeugd, grote reizen, een kind dat het huis uit is, uw huwelijksjaren en een geliefd huisdier kunt u laten verwerken in een persoonlijk herinneringskunstwerk. 

 

In of na een periode van rouw kan het maakproces van het herinneringskunstwerk een bijzondere steun zijn.


Werkwijze

Het kunstwerk wordt digitaal gemaakt en uiteindelijk net als een foto afgedrukt op materiaal naar uw keuze.

Dit betekent dat ik kan werken met digitale foto's en ingescande analoge foto's. Alles wat gescand kan worden of waar een foto van gemaakt kan worden, kan worden verwerkt in het herinneringskunstwerk. 

Inscannen en fotograferen doe ik graag voor u.

De hoeveelheid foto's dat verwerkt kan worden hangt af van het uiteindelijke formaat. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Na een telefonische kennismaking maken we een afspraak voor een huisbezoek.

Bij u thuis maak ik foto's van de plek waar u het kunstwerk op wilt hangen en bespreken we hoe u tot een mooie fotoselectie komt en wat verder uw wensen zijn.

Ik kan adviseren over formaten en materialen. We nemen al uw vragen door.

 

U kunt kiezen voor een basispakket waarbij u zelf de selectie van foto's al heeft gemaakt en ik vrijwel direct aan de slag kan met het maken van het herinneringskunstwerk. 

 

U kunt ook kiezen voor een totaalpakket. Er is dan veel ruimte voor gesprek en ik help bij het selecteren van foto's, het inscannen van foto's en het maken van mooie foto's van bijvoorbeeld dierbare voorwerpen die ook een plek in het kunstwerk mogen krijgen.

In een periode van rouw is dit een unieke vorm van rouwbegeleiding. We staan samen stil bij het leven en het verlies. 

Herinneringen krijgen letterlijk een plek.

Voor en tijdens het maakproces kom ik een aantal keren bij u thuis en het herinneringskunstwerk hangen we samen op.

 

 

Prijsindicatie: De kosten voor het maakproces worden los berekend van de afdrukkosten en hangen af van een aantal factoren. 

 

Het handigste is om telefonisch kennis te maken en uw wensen en vragen door te spreken. Ik denk graag met u mee en kan na een eerste gesprek een prijsindicatie geven.

 

 

T 06 143 606 78

Wat klanten zeggen:

 

"Dit herinneringskunstwerk verbindt mijn hele leven. Ik word elke keer weer blij als ik het zie. Het hangt boven de eettafel. Herinneringen blijven levendiger en elke keer biedt het weer opening tot mooie gesprekken met visite. Normaal gesproken ben ik snel op dingen uitgekeken maar dit kunstwerk verveelt nooit. Het zal altijd bij me blijven, als ik over twintig jaar naar een verzorgingshuis moet verhuis ik het mee".  -   Ineke van der Steen

 

"Het herinneringskunstwerk past heel mooi in de woonkamer. Het beeld geeft me rust, het past bij mij. Het is echt heel bijzonder en persoonlijk. Ik zie er elke keer ook weer nieuwe dingen in. Ik geniet er van dat het er hangt. Als er visite is kijk ik er vaak nog weer bewuster naar want mensen stellen vragen als ze er even bij staan te kijken". - Nelly Voogt

 

"Ik vind het herinneringskunstwerk heel mooi geworden en ik kijk er veel naar. Al die mooie herinneringen! In het beeld zitten heel veel verhalen, dat is heel speciaal. Het is echt van ons zelf. Het geeft me een geluksgevoel als ik rustig naar het kunstwerk zit te kijken. Dan voel ik me dankbaar voor alle dingen die we hebben kunnen doen in ons leven. 

Het was best een klus om alle foto's uit te zoeken van te voren maar dat was ook heel leuk om te doen. Ik vind het mooi dat alles zo vloeiend in elkaar over loopt. Je weet van te voren niet precies hoe het kunstwerk gaat worden maar dat was een hele leuke mooie verrassing." - Sylvia Pardijs

 

"Het is een mooi rustig beeld geworden waar we heel blij mee zijn. De wensen die ik van te voren had aangegeven zijn heel mooi verwerkt. Het leuke vind ik dat het van een afstand een mooi beeld is maar als je dichterbij staat kan je van alles ontdekken en gaan al die laatjes met herinneringen open. Dit herinneringskunstwerk is echt iets wat heel lang kan blijven hangen. Normaal zou ik iets veel sneller wisselen maar dit is blijvend. En visite gaat er ook altijd rustig bij staan kijken, dan komen er gesprekken op gang".   - Saskia van Veen