Kunstwerk van uw herinneringen

Dierbare beelden die herinneringen oproepen vang ik in één sprekende creatie. Foto's van bijvoorbeeld uw jeugd, een grote reis, een kind dat het huis uit is, een overleden dierbare, uw huwelijksdag, aspecten van uw bedrijf of een geliefd huisdier kunt u laten verwerken in zo'n persoonlijke fotocollage.

Het is ook mogelijk uw foto's in een bestaand werk te laten integreren of aan de hand van een kleur of thema een kunstwerk te laten maken.
 
Werkwijze
De foto's kunt u via e-mail versturen. In een (telefonisch) gesprek vertelt u wat u met de collage wilt, wat u wilt laten zien, wat het belangrijkste is en wat het werk moet uitstralen. U kunt zelf aangeven hoe groot het moet zijn en op welk materiaal u het eventueel gedrukt wilt hebben. Neem gerust contact op om al uw wensen door te spreken.

 

Ziet u op tegen het uitzoeken van een grote berg digitale foto's of het inscannen van analoge foto's? Voor een kleine meerprijs doe ik dat voor U!
 
Cadeau
Een fotocollage op maat kan uw eigen herinneringen een plaats geven maar is natuurlijk ook een prachtig cadeau bij jubilea en andere gelegenheden!


Prijsindicatie: 250 euro voor het maakproces, daar komt nog bij de afdrukkosten en btw. Wilt u echter iets kleins of heeft een een ander mooi voorstel, overleg gerust.

 

Geboortekaartje

Wilt u van het geboortekaartje voor uw kind een persoonlijk kunstwerkje laten maken? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.